Guldpåsen

Årets händelse - Norrköpings Handelsgala

En kväll fylld med mingel, glitter och glamour som helt enkelt inte går att missa för dig som arbetar inom handel eller är intresserad av handel. Under pompa och ståt koras vinnarna av Guldpåsen med proffsig konferencier, 3-rätters middag, liveunderhållning, DJ och dans tar sedan vid och fortsätter till långt in på natten. Norrköpings Handelsgala går av stapeln den 9 november 2017, kl 19.00 (mingel fr. 18.30) i Flygeln, Louis De Geer Konsert & Kongress.

Årets butik

Årets butik är ett företag där du alltid känner dig välkommen, får en personlig service och där ett trevligt bemötande är en självklarhet. Både den stora och den lilla butiken har möjlighet att vinna denna kategori. Butiken följer med i utvecklingen, inspirerar och har alltid kunden i fokus.

Årets ledare

Årets Ledare är en person som motiverar och inspirerar sina medarbetare och visar på ett engagemang som bidrar till ett positivt driv för hela butiken. Med tydligt ledarskap och stort förtroende för sina medarbetare skapas ett engagerat butikslag där medarbetarna trivs.

Årets medarbetare

Årets Medarbetare är en person som ställer upp och finns till hands för sina arbetskamrater. Personen bidrar aktivt till att utveckla arbetsgruppen och sin arbetsplats. Entusiasm, empati och arbetsglädje är viktiga egenskaper. Vinnare av denna kategori utses av en branschjury.

Årets butikssäljare

Årets Butikssäljare drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar och är ett föredöme i branschen när det gäller personlig service. Kunskap, kvalitetstänk, engagemang och arbetsglädje är också viktiga egenskaper.

Årets nykomling

Årets Nykomling är en tilltalande butik som nyligen etablerat sig i Norrköping och som tillför något nytt på sin marknadsplats. Butiken erbjuder ett nytt koncept eller också ett väletablerat koncept som öppnar i nytt läge.

Hederspriset

Pristagare utses av NT och en branschjury och avslöjas på galan. Läs mer nedan

Årets praktikhandledare

Norrköpings kommun fokuserar på utbildning och därmed yrken, yrkesvägar och praktik. För att förstärka just detta delas Let’s Create-priset: Årets Praktikhandledare ut. Handel är den bransch som tar emot väldigt många praktikanter årligen, där av att vi valt att lyfta priset till just denna bransch. Med detta pris hoppas vi kunna uppmärksamma vikten av en god praktik och uppmuntra andra branscher att följa i samma spår.
Årets praktikhandledare inom handeln delas ut till det handelsföretag och den handledare som visat stort engagemang, varit en förebild och inspirationskälla för sina praktikanter. Med ett öppet och varmt sätt har handledaren välkomnat praktikanten till arbetsplatsen och fått hen att känna sig delaktig i verksamheten. Handledaren har väckt elevens nyfikenhet och lust att hitta sin egen väg ut i arbetslivet.

I juryn för detta pris har vi följande personer:

  • Pontus Lindblom, Näringslivsdirektör, Norrköpings kommun
  • Cecilia S. Aldén, Affärsområdeschef Castellum
  • Mikael Lidman, CEO Svenska Fordhandlareföreningen
  • Anna Franzén, Centrumledare Norrköping City

Om tävlingen

Tävlingen genomförs i följande kategorier: Årets butik, Årets ledare, Årets medarbetare, Årets butikssäljare och Årets nykomling samt Årets hederspris. Det kan vara din favoritbutik, din favoritperson i butik, en kollega eller någon av dina medarbetare. Efter att de inkomna förslagen utvärderats av en expertjury med branschkunniga inom respektive kategori, slutnomineras tre kandidater/kategori som du kan rösta på (förutom Årets Medarbetare och Årets Hederspris som utses av branschjury). Allmänheten har 50% av rösterna och en branschjury har 50%. På Handelsgalan koras sedan de slutliga vinnarna.

Att bli en av vinnarna i Guldpåsen är en meriterande bekräftelse på kompetens och servicekänsla och ett fantastiskt instrument för marknadsföring och PR.

Om Hederspriset

Mediehuset Norrköpings Tidningar instiftade 2011 ett hederspris att utdelas i samband med Handelsgalan i Norrköping. I juryn för hederspriset sitter chefredaktör på Norrköpings Tidningar, Näringslivsdirektör på Norrköpings kommun och representant från näringslivet i Norrköping..

Frågor

Ang biljetter och galan: anna@motesfabriken.se 011-4000256
Vill du/ditt företag synas i samband med Handelsgalan, kontakta:
Kenneth Malmberg kenneth.malmberg@newsec.se 070-528 96 03
Emil Colldin: emil.colldin@norrkopinghandel.se 070- 201 45 85