Guldpåsen

Årets händelse - Norrköpings Handelsgala

En kväll fylld med mingel, glitter och glamour som helt enkelt inte går att missa för dig som arbetar inom handel eller är intresserad av handel. Under pompa och ståt koras vinnarna av Guldpåsen med proffsig konferencier, 3-rätters middag, liveunderhållning, DJ och dans tar sedan vid och fortsätter till långt in på natten. Norrköpings Handelsgala går av stapeln den 9 november 2018, kl 19.00 (mingel fr. 18.00) i Flygeln, Louis De Geer Konsert & Kongress.

Årets butik

Årets butik är ett företag där du alltid känner dig välkommen, får en personlig service och där ett trevligt bemötande är en självklarhet. Både den stora och den lilla butiken har möjlighet att vinna denna kategori. Butiken följer med i utvecklingen, inspirerar och har alltid kunden i fokus.

Årets ledare

Årets Ledare är en person som motiverar och inspirerar sina medarbetare och visar på ett engagemang som bidrar till ett positivt driv för hela butiken. Med tydligt ledarskap och stort förtroende för sina medarbetare skapas ett engagerat butikslag där medarbetarna trivs.

Årets e-handelsbutik

Årets e-handelsbutik i Norrköping visar på framgångsrik, säker och kundvänlig handel som nyttjar de digitala kanalernas fulla potential. Här visar man på nytänkande och professionalism inom svensk e-handel. Årets e-handlare bedriver försäljning till konsument via nätet och företaget har sitt säte i Norrköping.

Årets butikssäljare

Årets Butikssäljare drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar och är ett föredöme i branschen när det gäller personlig service. Kunskap, kvalitetstänk, engagemang och arbetsglädje är också viktiga egenskaper.

Årets nykomling

Årets nykomling är en tilltalande butik som nyligen etablerat sig i Norrköping och som tillför något nytt på sin marknadsplats. Butiken erbjuder ett nytt koncept eller också ett väletablerat koncept som öppnar i nytt läge.

Årets livsmedelsbutik

Årets livsmedelsbutik är ett företag där du alltid känner dig välkommen, får en fin personlig service och där ett trevligt bemötande är en självklarhet. I denna fysiska butik är det alltid rent, fräscht, ordning och reda.

Hederspriset

Pristagare utses av NT och en branschjury och avslöjas på galan. Läs mer nedan

Let's Create-priset

Pristagare utses av Norrköpings Kommun och en jury och avslöjas på galan.

Om tävlingen

Tävlingen genomförs i följande kategorier: Årets butik, Årets ledare, Årets e-handelsbutik, Årets butikssäljare, Årets livsmedelsbutik och Årets nykomling samt Årets hederspris. Det kan vara din favoritbutik, din favoritperson i butik, en kollega eller någon av dina medarbetare. Efter att de inkomna förslagen utvärderats av en expertjury med branschkunniga inom respektive kategori, slutnomineras tre kandidater/kategori som du kan rösta på (förutom Årets Hederspris som utses av branschjury). Allmänheten har 50% av rösterna och en branschjury har 50%. På Handelsgalan koras sedan de slutliga vinnarna.

Att bli en av vinnarna i Guldpåsen är en meriterande bekräftelse på kompetens och servicekänsla och ett fantastiskt instrument för marknadsföring och PR.

Om Hederspriset

Mediehuset Norrköpings Tidningar instiftade 2011 ett hederspris att utdelas i samband med Handelsgalan i Norrköping. I juryn för hederspriset sitter chefredaktör på Norrköpings Tidningar, Näringslivsdirektör på Norrköpings kommun och representant från näringslivet i Norrköping..

Frågor

Ang biljetter och galan: anna@motesfabriken.se 011-4000256
Vill du/ditt företag synas i samband med Handelsgalan, kontakta:
Kenneth Malmberg kenneth.malmberg@newsec.se 070-528 96 03
Emil Colldin: emil.colldin@norrkopinghandel.se 070- 201 45 85