Rösta på dina favoriter!

Röstningen är nu avslutad.

Du som röstar har även möjlighet att vinna presentkort på shopping i Norrköping för 3000:-!

Sista dagen för röstning är söndagen den 5:e november.

Gör så här (läs noga):

  • Klicka på röstknapparna på dina favoriter (i enstaka kategorier eller samtliga, det är valfritt.)
  • Om du vill ha den fantastiska möjligheten att vinna presentkort på shopping (värde 3000 kr), fyll i efterfrågade uppgifter längst ner på sidan (uppgifterna kommer endast för info/kontakt av vinnare.).
  • Är du nöjd med din röstning klickar du på knappen "Klicka här för att skicka dina röster" som finns längst ner på sidan. OBS!! Detta är väldigt viktigt för att dina röster ska registreras.
  • Respektera att man bara får lägga en röst i varje kategori och per person och dator.

Nominerade till Årets Butik

Becks Urhandel, Linden Köpcentrum


En klockren butik som är helt rätt i tiden! Trots konkurrensen från webbhandeln och en allmänt tuff bransch väljer Becks Urhandel att satsa på både större lokaler och större sortiment. Med lyhördhet, flexibilitet och en kundservice i världsklass går butiken in i framtiden med en stor portion självsäkerhet. De har ritat upp en egen spelplan där de erbjuder en butiksmiljö utöver det vanliga. Hos Becks Urhandel finns exklusiviteten, kunnandet och hjärtat.

ICA Nära Strömmen, Kungsgatan


Med fokus på kundvänlighet och service drar ICA Strömmen till sig kunder som en magnet. Personalen tar sig tid och engagerar sig på ett sätt du inte är van vid idag. Och det ger resultat. Med sin närhet till Campus har butiken anpassat sitt sortiment på ett ypperligt sätt efter studenternas behov. Roliga små klipp på sociala medier blandas med ett mycket seriöst butiktänk som resulterat i ett unikt koncept. Detta är inte bara en mataffär, det är en upplevelse!

Lefflers Ljud och Bildupplevelser, Lindövägen

Resan startade 1934 då Karl Gustav Leffler öppnade portarna till Norrköpings Radioaffär. Inte trodde väl Karl då att sin butik 2017 skulle bli en av de häftigaste i sitt slag - i Sverige. Här finns den genuina passionen för ljud och bild. Här kan du gå runt i en möblerad uppbyggd lägenhet för att på bästa sätt känna in ljud och bild. Kombinera detta med en stor portion personlig service, produktkännedom och fantastisk personal. Resultatet blir en butik som är smart, elegant och genial.

Nominerade till Årets Ledare

Rickard Johnson
ICA Supermarket Smedby


Med engagemang, hjärtat på rätta stället och en stor portion medmänsklighet leder Rickard sin butik och personal i rätt riktning. Både anställda och kunder kan intyga om vilken bra och god ledare han är. Rickard lägger verkligen ner tid i att engagera och inspirera sin omgivning. En driven och generös ledare som gärna har många projekt på gång – alltid med ett fint syfte. Med roliga och busiga upptåg får han personalen att trivas. Här har ni ledaren som sätter andra före sig själv!

Johan Tauberman
Kjell & Company, Galleria Domino


Med värme, tålamod och sin vänlighet har Johan lett sin personal till att nå nya höjder. Johan finns för sin personal i alla stunder, här känner du dig värdefull, sedd och lyssnad på. Med ett stort engagemang och driv jobbar Johan för att alla medarbetare ska må bra och känna att de gör ett bra jobb. Detta märker kunderna som får en bättre upplevelse i butiken. Johan är ingen chef - han är en ledare som är mycket omtyckt av både personal och kunder.

Åsa Tengquist
Akademibokhandeln Galleria Domino och Ingelsta Shopping

Åsa har med sitt ledarskap fört både butik och personal framåt. Med sin öppenhet och glädje visar och vägleder Åsa personalen till att utvecklas på ett inspirerande sätt. Med ett positivt ledarskap, ett glatt humör, en stor portion omtänksamhet och engagemang får hon både personal och kunder att trivas. Utan Åsa hade inte Akademibokhandeln varit där den är idag!

Nominerade till Årets Medarbetare

Erik Andersson
Coop Risängen

Inga hindar Erik från att alltid ha en positiv inställning till sitt arbete. Han är personen som får alla på jobbet att ha kul. Med ett otroligt engagemang är han den som alltid peppar och pushar sina arbetskamrater, i både med- och motgång. Han är en uppskattad medarbetare som alltid ställer upp. Det spelar ingen roll om det är måndag morgon klockan sex eller fredag eftermiddag. Han har en arbetsglädje som smittar av sig och hans härliga skratt kan du höra i hela butiken.

Rebecca Mattsson
Crispin Linden Köpcentrum

En dag med Rebecca skulle alla behöva uppleva. Hon bjuder på sig själv, är alltid trevlig, hjälpsam och stöttande. En fantastisk tjej som sprider glädje och positivitet bland både arbetskamrater och kunder. Rebecca är allt på en och samma gång; sprudlande glad, skämtsam, ödmjuk, förstående, nyfiken och rolig. En riktig diamant, gnistrande, blänkande och vacker! Hör du någon som sjunger bland skokartongerna på lagret, ja då kan du vara säker på att det är Rebecca.

Fredrik Stenman
BABYA, Ingelsta

Fredriks erfarenhet och kunskap är oersättlig. Han vägleder och hjälper sina arbetskamrater i deras dagliga arbete på bästa sätt. Är det något om en barnvagn som inte Fredrik känner till så är det inte värt att veta. Med sin professionalism och sitt gedigna kunnande kan hans arbetskamrater ta del av hans ovärderliga kunskaper. Inte nog med det, Fredrik är en medarbetare som verkligen bryr sig och får sina kollegor att trivas.Nominerade till Årets Butikssäljare

Sonja Karabas
Gina Tricot, Linden Köpcentrum

Med sin energi och utstrålning visar Sonja, med hela sitt hjärta, att hon stormtrivs med sitt arbete. Hon skapar relationer och bygger upp en trygg och familjär stämning runt sig och i butiken. Sonja bjuder på sig själv, är en glädjespridare och har aldrig långt till ett gott och smittande skratt. Är du på Gina Tricot och blir servad av Sonja, då kan du vara säker på att du får service i toppklass.

Emil Almroth
MQ, Mirum Galleria

Med en härlig energi ger Emil sina kunder ett varmt och trevligt välkomnande. Det här är en härlig och glad kille som tar hand om kunden på allra bästa sätt. Han är medveten, ger grym service och har hjärtat på rätta stället. Det gör att du som kund känner dig fin när du fått hjälp av Emil. Det är tack vare butikssäljare som Emil som gör att du gärna shoppar i butiken – och gladeligen kommer tillbaka.

Anton Samelius
Stadium, Ingelsta Shopping

Här har ni killen som verkligen brinner för sitt jobb. Med ett välkomnande och brett leende känner du dig alltid väl omhändertagen. Anton är proffsig, lyhörd och engagerad som butikssäljare. Han står med båda fötterna på jorden och ger alltid ett trevligt intryck, utan att vara påträngande. När du fått hjälp av Anton så får du inte bara ett bra köp med dig hem – du får även en nöjd känsla och ett leende på läpparna.

Nominerade till Årets Nykomling

Alexandras Blommor och Miljö, City

Med en unik blandning av gammalt, nytt och blomsterprakt har de slagit upp portarna till en butik som inspirerar och attraherar. Har du klivit innanför dörrarna – då vill du stanna kvar. På Alexandras Blommor och Miljö känner du dig välkommen och viktig som kund. Du får god hjälp med inredningstips och att finna det där lilla extra. Sammanfattningen av Alexandras Blommor och Miljö är exklusivitet, känsla, kvalitet och värme.

Noor of Sweden, Knäppingsborg

Noor of Sweden är beviset på att textilstaden Norrköping lever vidare. Det krävs mod, engagemang, passion och kunnande för att starta upp ett helt nytt märke i den tuffa modebranschen. Det har Noor of Sweden gjort. Med egen design och ett hållbarhetstänk tillverkar de plagg med god passform, bra kvalitet, lätt att matcha med varandra och bekväma att bära. Allt detta med inspiration från Norrköping och dess miljöer. Om Ingrid Bergman, Grace Kelly och Audrey Hepburn hade levt idag hade de troligen varit stamkunder hos Noor of Sweden.

Butik Bettan, City

Vill du bli behandlad som en kunglighet, så ska du gå till Butik Bettan. Här sätts fokus på kunden i allra högsta grad och du lämnar alltid butiken nöjd. Med ett stort engagemang, branschkunnande och högklassig service drivs Butik Bettan av just Elisabeth ”Bettan” Ringh, som älskar sin butik och sina kunder. Det märker du tydligt. Bettan har förmågan att se det bästa för kunden och hon ser allas skönhet. Eller som hon säger själv – det finns en skönhet i varje storlek.