Vinnare 2013

Årets butik

Norins Ost, Knäppingsborg

Norins Ost i Knäppingsborg förgyller både vardag och fest. Med kunning personal, som sätter kunden i fokus,levererar butiken både service, omtanke och ett brett sortiment i en charmig miljö som leder till köplust!


Årets Ledare

Johan Björkman, Åhléns Linden

Johan gör Åhléns i Linden Köpcentrum till en av Norrköpings bästa butiker och arbetsplatser! Med ett brinnande engagemang driver han både butik och medarbetarna till att möta kunderna med en hög servicenivå och målmedvetenhet. Johan är ett föredömme i branchen.


Årets Medarbetare

Elin Axelsson, Norins Ost

Elins medarbetare beundrar henne. Hon är strak, en kämpe och vän som motiverar sina medarbetare och visar hur mycket hon bryr sig om både butiken och arbetslaget. Elin är butikens engna solstråle som finns där i både med- och motgång, alla dagar om året!


Årets Butikssäljare

Niklas Eklund, Intersport Ingelsta

Niklas ”Malte” Eklund är en engagerad säljare som visar stort engagemang både mot kund och medarbetare. Han tar sig tid och löser alltid kundens behov både på ett proffsigt och trevligt sätt. Niklas är rätt person på rätt plats och gör sport-shoppingen roligare!


Årets Nykomling

Lindhs Te & Kaffe, Knäppingsborg

Lindhs Te och Kaffe i Knäppingsborg bjuder in till en tilltalande butik, med kunnig personal som erbjuder ett brett sortiment i en spännande miljö. Butiken är här för att stanna och är ett varmt välkommet koncept i vår stad!


Årets Hederspris

Thomas Walden, Knäppingsborg

Thomas Walden tilldelas Norrköpings Tidningars hederspris för sitt långvariga arbete med att utveckla handeln i Norrköping. Med brinnande engagemang och stor kreativitet har Thomas Walden bidragit till att göra Knäppingsborg till en populär och kulturell handelsplats.