Vinnare 2014

Årets butik

COOP Krokek

En livsmedelsbutik som förstått vad som krävs för att lyckas på mindre ort. Kunderna ställer krav och personalen lever upp till dem. En butik som ständigt förnyas efter kundernas behov. Nöjda kunder ger dem högsta betyg – de handlar där de bor och kommer tillbaka!


Årets Ledare

Ida Forsberg, Hemtex Ingelsta Shopping & Linden

Med enorm positiv energi och engagemang stöttar och motiverar Ida sina medarbetare. Genom att vara en idéspruta som ger utmaningar och inspirerar får det hennes medarbetare att tycka att det är extra roligt att gå till jobbet. Med sitt motto ”frihet under ansvar” inspirerar hon sina anställda att utvecklas till sitt bästa ”jag”!


Årets Medarbetare

Camilla Fogelstrand, ICA Smedby

Camilla sprider otroligt mycket glädje runt omkring sig som får både kunder och arbetskamrater att trivas. Hon är omtänksam, engagerad och duktig på sina arbetsuppgifter och ställer alltid upp för sina arbetskamraters och butikens bästa. Camilla är en medarbetare man inte vill vara utan!


Årets Butikssäljare

Kerstin Heimstrand Karlsson, Åhléns, Linden

Med ett stort leende gör Kerstin allt för att kunden ska känna sig välkommen och omhändertagen. Genom att hon tipsar, klättrar efter varor och hjälper till med just det kunden vill ha får hon alla att känna sig speciella. Genom åren har hon fått fler dagens ros än någon annan i butiken och den som fått hjälp av Kerstin glömmer henne aldrig!


Årets Nykomling

ICA Kvantum Klockaretorpet

Med ett genomtänkt och fräscht utbud och ett hjärtligt bemötande är ICA Kvantum Klockaretorpet nykomlingen många lätt kan ta sig till, eller gärna tar omvägen för att besöka!


Årets Hederspris

Björn och Pernilla Lindahl, Lindahls Bagerier och Konditorier

Nomineras till Norrköpings Tidningars hederspris för att ha utvecklat ett anrikt Norrköpingsföretag. Många arbetstillfällen har skapats på sex platser i två kommuner och bidragit till ökad handel där de etablerat sig.