Vinnare 2015

Årets butik

Make Up Store

Make Up Store har genom att alltid sätta kunden i fokus och med sina trevliga och kompetenta medarbetare som alltid är uppdaterade, lyckats nå stora framgångar.

Genom sitt hårda och målmedvetna arbete har de till och med lyckats skapa eko i hela världen!


Årets Ledare

Claudia Behnan - Monki

Claudia visar att hon är rätt person på rätt plats genom sitt positiva driv, tydliga mål och härliga energi. Med sitt stora engagemang och mån om varje individs bästa har hon skapat ett duktigt och sammansvetsat gäng!


Årets Medarbetare

Susanne Grahn - Mio

Susanne är en fantastisk arbetskamrat som är otroligt engagerad i företaget och alltid strävar efter att butiken och kollegorna hela tiden ska utvecklas och bli ännu bättre. Från Susanne strålar det värme och positivitet som smittar av sig!


Årets Butikssäljare

Camilla Höög - Djurmagazinet

Med ett leende på läpparna ger Camilla alltid professionell service även när hon har fullt upp med att släpa fodersäckar eller klippa klor. Att hon brinner för sitt yrke märks tydligt och med sitt svarta bälte i kundservice och sin enorma kompetens så förvandlar hon sina kunder till stamkunder.


Årets Nykomling

Biltema

Sedan Biltema slog upp sina portar har kunderna vallfärdat hit. Med en fräsch butik, ett brett sortiment och medarbetare som ständigt har kunden i fokus så har de nått stora framgångar!


Årets Hederspris

Sigge Bilajbegovic - Platinum Cars