Vinnare 2016

Årets butik

Vera Design & Interiör, Knäppingsborg

Vera Design & Interiör är en butik där kunden alltid känner sig välkommen. Butiken är fulladdad med både klassisk och modern inredning samt även smycken som ligger helt rätt i tiden. De kompetenta, trendmedvetna och väldigt serviceinriktade medarbetarna, som alltid är på tå, gör att kunderna verkligen stormtrivs i denna fräscha och inspirerande butik!


Årets Ledare

AnnMari Svensson - Lindex, Ingelsta Shopping

AnnMari är en sann förebild som alltid lyfter fram och sätter sina medarbetare i fokus. Med sin långa erfarenhet, sin humor och sin förmåga att inspirera har hon skapat ett fantastiskt team som trivs och har kul på jobbet. Detta har lett till att butiken blomstrar och kunderna stortrivs. Frågan är om hon verkligen förstår vilken fantastiskt bra ledare hon är!


Årets Medarbetare

Georgina Gabro - Kicks, Linden Köpcentrum

Att kliva in på Kicks i Linden Köpcentrum och bli bemött av Gerogina är en fröjd. Hon har alltid ett glatt humör och sätter kunderna och kollegorna i första hand. Georgina är inte bara en god medarbetare utan har förmågan att på ett professionellt sätt även bli kamrat med sina kollegor – på ett mycket positivt vis. Hon ställer alltid upp för såväl kunden som för sina medarbetare. Kort och gott – Georgina är en pärla!


Årets Butikssäljare

Oscar Hallström - Kicks, Mirum Galleria

Oscar är en mycket trevlig, hjälpsam och energisk säljare som verkligen lyssnar på sina kunder och stöttar dem med sina tips och proffsiga rådgivning. Just sin förmåga att med ett leende på läpparna alltid ge kunden den absolut bästa tänkbara servicen har inte bara lett till en utan till hela fem dagens ros!


Årets Nykomling

Busfrö nytt & bytt, City RepslagareGatan

Busfrö har på kort tid blivit en favoritbutik för många Norrköpingsbor. De trevliga och kundfokuserade medarbetarna skapar en härlig atmosfär. Det är en ljus, fräsch och modern butik med en hållbar idé som ligger helt rätt i tiden och som gynnar både köpare, säljare och framförallt miljön!


Årets Hederspris

Upplev Norrköping