Vinnare 2017

Årets butik

ICA Nära Strömmen, Kungsgatan

Med fokus på kundvänlighet och service drar ICA Strömmen till sig kunder som en magnet. Personalen tar sig tid och engagerar sig på ett sätt du inte är van vid idag. Och det ger resultat. Med sin närhet till Campus har butiken anpassat sitt sortiment på ett ypperligt sätt efter studenternas behov. Roliga små klipp på sociala medier blandas med ett mycket seriöst butiktänk som resulterat i ett unikt koncept. Detta är inte bara en mataffär, det är en upplevelse!


Årets Ledare

Rickard Johnson - ICA Supermarket Smedby

Med engagemang, hjärtat på rätta stället och en stor portion medmänsklighet leder Rickard sin butik och personal i rätt riktning. Både anställda och kunder kan intyga om vilken bra och god ledare han är. Rickard lägger verkligen ner tid i att engagera och inspirera sin omgivning. En driven och generös ledare som gärna har många projekt på gång – alltid med ett fint syfte. Med roliga och busiga upptåg får han personalen att trivas. Här har ni ledaren som sätter andra före sig själv!


Årets Medarbetare

Erik Andersson - Coop Risängen

Inget hindrar Erik från att alltid ha en positiv inställning till sitt arbete. Han är personen som får alla på jobbet att ha kul. Med ett otroligt engagemang är han den som alltid peppar och pushar sina arbetskamrater, i både med- och motgång. Han är en uppskattad medarbetare som alltid ställer upp. Det spelar ingen roll om det är måndag morgon klockan sex eller fredag eftermiddag. Han har en arbetsglädje som smittar av sig och hans härliga skratt kan du höra i hela butiken.


Årets Butikssäljare

Anton Samelius - Stadium, Ingelsta Shopping

Här har ni killen som verkligen brinner för sitt jobb. Med ett välkomnande och brett leende känner du dig alltid väl omhändertagen. Anton är proffsig, lyhörd och engagerad som butikssäljare. Han står med båda fötterna på jorden och ger alltid ett trevligt intryck, utan att vara påträngande. När du fått hjälp av Anton så får du inte bara ett bra köp med dig hem – du får även en nöjd känsla och ett leende på läpparna.


Årets Nykomling

Alexandras Blommor och Miljö, City

Med en unik blandning av gammalt, nytt och blomsterprakt har de slagit upp portarna till en butik som inspirerar och attraherar. Har du klivit innanför dörrarna – då vill du stanna kvar. På Alexandras Blommor och Miljö känner du dig välkommen och viktig som kund. Du får god hjälp med inredningstips och att finna det där lilla extra. Sammanfattningen av Alexandras Blommor och Miljö är exklusivitet, känsla, kvalitet och värme


Årets Hederspris

Mikael Granlund - Mirum Galleria